CRISPY CHICKEN
Prep og steking ca 30 minutter
2-4 personer
Digger du Crispy Duck, men syns kylling kanskje er bedre, enklere og billigere?
Da kan Crispy Chicken være noe for deg!
Ingredienser til 2 pers
2-4 Kyllinglår med skinn, uten bein
Wild Fire Asia krydder
Rapsolje
Tilbehør:
Pannekaker (tynne asiatiske)
Bekapapir
2-4 stilker vårløk
1 agurk
2 gulrøtter, om ønsket
sesamfrø og / eller koriander om ønsket
Wild Fire Hoisin Sauce
Tilberedning
Vask kyllingen og krydre med vårt Asia krydder og gni det inn med litt olje.
Stek i pannen med skinnet ned så det blir crispy og legg inn i ovnen, med skinnet opp, på 200°C i ca 20 minutter eller til ferdig stekt.
Mens kyllingen er i ovnen skjer strimler av vårløk, agurk, gulrøtter og evt koriander.
Kok opp vann og sett en steamer oppå kjelen. Legg pannekakene i steameren med bakepapir under.
La kyllingen kjøle litt ned og skjer i strimler med litt skinn på hver bit så langt det lar seg gjøre.
Legg kylling og tilbehør i steamet pannekaker og hell over den rene, gode Wild Fire Hoisin Sauce -som også er glutenfri!