WOK TIPS

Prep og steking ca 30 minutter

Har du ymse grønnsaker du ikke vet hva du skal gjøre med eller bare digger å wokke? Har du våre glutenfrie woksauser kan du lage en enkel, sunn og skikkelig digg “restemiddag” på 20 min :)

Ta det du har av grønnsaker og proteiner og stek i olje på høy varme noen minutter.
Stek proteinene først dersom det er rått.
Krydre med Wild Fire Asia og / eller Wild Fire Americas etter smak.
Tilsett en eller flere av Wild Fire woksauser helt til slutt. Ferdig!
___________________________________________________________________________

Forslag til ingredienser, kuttet i strimler. Bruk en eller flere av følgende:
Gulrøtter, paprika, bok choy, hodekål, løk, brokkoli, blomkål, brokkolini, babymais, zucchini, aubergine, sopp, løk og vårløk.

Proteiner kan være hvit fisk, sjømat, kylling, svin, biff, tofu, bønner og egg.
Det er kjempegodt å steke egg i wokken når alt det andre er ferdig stekt. La det ligge litt før du snur det et par ganger (tenk stekt ris) så det blander seg litt i wokken.

En wok blir alltid ekstra spenstig om du tilsetter fersk hakket ingefær, hvitløk og/eller chili. Tilsett dette mot slutten så det ikke svir seg.

Våre favorittsauser er: Sesame, Hoisin alene eller blandet med Mango BBQsaus for en sticky saus, og/eller Mango Habanero for hot and sweet wok.

Det er godt å servere med nudler, pasta eller ris og gjerne litt sesamfrø, vårløk og evt chili, koriander og bønnespirer.

Topp gjerne med Wild Fire Chili Ginger for en ren asiatisk smak og/eller Wild Fire Sriracha for litt hete, Sweet Chili for en tradisjonell wok.