JERK LAM
Jerk lam er helt perfekt til påsken!
Handleliste:
Lammelår eller lammecarré
litt av vår JERK MARINADE
alternativt vår. SPICE BLEND OF THE CARIBBEAN
3 limebåter per pers
timian eller bladpersille som pynt
agurk og evt annen salat
Jasmin ris
Brune bønner
Lammet marineres, gjerne over natten eller minst 30 min
Stek i ovnen, på stekepannen, i grillen eller i smokeren etter ønske, slik du ellers ville tilberedt lammet
Bruker du SPICE BLEND OF THE CARIBBEAN, kan du gni inn krydderet med eller uten olje under.
Bruk litt rikelig med JERK MARINADE så du får en skorpe når det er ferdig.
Ønsker du å lage bønner til risen (anbefales nam nam) koker du den med litt løk, paprika og evt It's also great with JERK BBQ SAUCE as a dip sauce, straight from the fridge.
The Hot tip:
JERK MARINADE works wonders on almost everything; Goat, Fish, Lamb, Veggies...
If you bake this in the oven, mix the drippings with creme fraiche or similar for a wonderful sauce!
Look out for the recipe for the beans and rice!